Pagina's

dinsdag 31 augustus 2010

MY HOME IS MY CASTLE

Uit eindelijk mijn aandeel aan het thema :Verhuizen.

Elke keer als wij naar Schotland op vakantie gaan of zijn geweest wordt ons gevraagd of we daar ook willen gaan wonen. (Dat werd ons nooit gevraagd toen we naar b.v. Frankrijk gingen)
Maar eens hebben we gezegd dat het toppunt van geluk is:
"naar Schotland op vakantie gaan en pas naar huis komen als je zin hebt".
Dus er zit wel wat in, in die vraag. Omdat cricket en andere quilts etc. teveel tijd kostte voor de vakantie heb ik 4 weken vakantie in Wales, Lake District en Schotland na kunnen denken en in mijn hoofd "de Quilt " vele malen gemaakt.
Ik wil niet uit ons huis verhuizen. Ideaal zou zijn dit huis verhuizen naar een grotere tuin met grote atelierruimte en er steeds thuis komen van reizen door Schotland.
Schotland waar we alles willen zien, kastelen en mensen, alle bergen willen bewandelen en alle natuur willen beleven. Zo veel nog om naar toe te gaan.


Vandaar de tenten van Paul en mij en van de jongens die dat reizen in de natuur mogelijk maakt naast ons huis in deze quilt.
Trekken door het Schotse landschap en thuis komen in ons "my home is my castle".

Het grappige is dat het ontwerp in mijn hoofd ons huis rechtsboven plaatste. Toen de quilt klaar was zag ik pas dat ons huis er nu in spiegelbeeld op staat, eigenlijk dus van binnenuit naar buiten gezien.