Pagina's

woensdag 6 februari 2013

ONTMOETING=INTEGRATIE

Mijn 'ontmoeting' is ontstaan vanuit de ervaring dat we allemaal wel willen integreren maar dat het  zo lastig is waar te maken. Tijdens mijn werk heb ik daar regelmatig mee te maken. Maar wat ik daar ook meekrijg is dat het vaak met een ontmoeting begint en het daarvandaan opgebouwd wordt. Er zijn vaak voor alle partijen vele hobbels te nemen voordat er enige sprake kan zijn van integratie. Het gaat gewoon niet zo snel!!

De slakken zijn gemaakt van behangpapier en kleurenvangers. De bladeren en de achtergrond van zelfgeverfde stof. De letters zijn gestempeld met textielverf en afwrijfletters.


Ontmoeting

Mijn bijdrage voor het thema "ontmoeting". Twee verliefde Flamingo's uitgebeeld. Een tijdje geleden zag ik dit plaatje en het sprak me heel erg aan. Toen het thema van deze ronde bekend gemaakt werd wist ik meteen dat ik dit plaatje zou gebruiken als inspiratie. Het paste perfect bij het thema.
De achtergrond is een zelf geverfde lap die zeer intensief is doorgequilt. De Flamingo's zijn gemaakt van een licht roze stof die bijgeverft is. Als laatste zijn er witte veren op het werk genaaid. Zie ook mijn eigen blog Corinne

Ontmoeting, 2 verliefde Flamingo's

Detail snavels
 
Bij nek en bovenlichaam veertjes toegevoegd

Detail

Detail