woensdag 6 februari 2013

ONTMOETING=INTEGRATIE

Mijn 'ontmoeting' is ontstaan vanuit de ervaring dat we allemaal wel willen integreren maar dat het  zo lastig is waar te maken. Tijdens mijn werk heb ik daar regelmatig mee te maken. Maar wat ik daar ook meekrijg is dat het vaak met een ontmoeting begint en het daarvandaan opgebouwd wordt. Er zijn vaak voor alle partijen vele hobbels te nemen voordat er enige sprake kan zijn van integratie. Het gaat gewoon niet zo snel!!

De slakken zijn gemaakt van behangpapier en kleurenvangers. De bladeren en de achtergrond van zelfgeverfde stof. De letters zijn gestempeld met textielverf en afwrijfletters.


9 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Wel een heel bijzondere verwerking van je ontmoetingen! En zo leuk met de slakjes. De donkere lijkt net echt. mooi van kleur ,en quiltwerk!

marjolijn zei

Wat een aparte verwerking van dit thema. Heel mooi. De slakjes zien er heel realistisch uit.

mia zei

mooi uitgewerkt thema, bijna tastbaar.

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

De slakken hebben een lekker maaltje aan die mooie bladeren. Ze lijken heel echt, leuk idee om behangpapier te gebruiken.

Johanna Faber zei

Wat mooi, en wat mooi uitgewerkt
Fijne dag gr Joke

Dea zei

Wat vind ik dit een mooie uitwerking van het thema! De slakken zijn natuurlijk heel mooi, maar ik vind de hele compositie prachtig! En dan het verhaal erachter. Wauw.

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Prachtig uitgebeeld, de gedachte achter deze quilt is heel byzonder.

Anoniem zei

Wat een mooie gedachte en een bijzonder verwerking. Mooi

Trees Wolffers zei

Een mooie verwerking van ontmoeten