dinsdag 6 mei 2008

Ben nog hard bezig met nadenken, maar...

Mijn eerste gedachten zijn alweer vervlogen, dat vinyl is leuk, maar IS dat het wel om te maken? Dochterlief van 21, ook lekker creatief, ging in de zon met pastels en mijn kleurpotloden zitten associeren met het thema: MUZIEK. Pratend over wat het met haar doet en wat het met mij doet, kwamen we erachter dat muziek meer met haar gevoelens doet, dan bij mij. Ik ervaar het meer als achtergrond. Echt een kind van haar vader ;-)
Ze maakte een tekening met kleuren en figuren naar aanleiding van wat muziek met haar deed: het maakt haar emotioneel, agressief, blij, dromerig enzovoorts. De teksten en de tekening maakte ze op doorzichtig papier en ze deed de tekst onder de kleurentekening. Ik denk dat ik daar eens mee verder ga. Al moet ik nog wel even bedenken hoe.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

leuk, Mieke, om zo met je dochter te overleggen en te tekenen!
Zo heeft iedereen 'zn eigen benadering.ben je er nog verder mee gekomen?
groet hannie

mieke noor zei

Ik zit te broeden. mijn TIF van mei is klaar (Take it further challenge, zie mijn weblog) en ik zit dearjane blokjes te maken. Ik wil eigenlijk die kleuren overnemen in stof en die tekens erop borduren. En dan witte tule nemen en die tekst er op schilderen en die erover heen doen. Kijken of dát wat wordt! En jij?

Anoniem zei

hoi, Mieke.
net als jij ben ik steeds met andere dingen bezig. En stel het steeds uit. toch ben ik er in mijn hoofd steeds mee bezig!
hannie