maandag 4 augustus 2008

Muziek en wat mij blij maakt

Vannacht eens op mijn gemakkie (!) alle muziek quiltjes zitten bekijken. Wat een verscheidenheid aan inbreng is er toch. De quiltjes zijn stuk voor stuk juweeltjes geworden. Fascinerend om te zien hoe een ieder op zijn eigenwijze het thema heeft vertaald naar iets van zichzelf.

Het nieuwe thema Wat mij blij maakt is een enorme uitdaging, want nu moet ik in mijzelf gaan graven wat mij werkelijk blij maakt. Het s'morgens wakker worden met een zonnetje, of een knuffel van mijn lief terwijl ik sta te strijken, tekeningen van mijn kleinjongetjes of een wandeling in de regen met Famke. Op dit moment vliegen er allerlei ideeen door mijn hoofd, dus ga ik een lijstje maken met dingen die me blij maken en daar zal ik dan een keuze uit moeten maken. Terwijl ik dit tiep denk ik dat het een soort collage gaat worden.
mia

4 opmerkingen:

miekenoor zei

Inderdaad een mooie oogst deze eerste uitdaging! "Wat mij blij maakt" is een interessant thema, aan de ene kant kun je er heel veel mee, maar het kan ook best confronterend zijn. Want wat jou blij maakt, kan een andere minder blij maken bijvoorbeeld. Hier ga ik eens lekker mee aan de slag. Bedankt, dit wordt'leuk!

Anoniem zei

Hoi Mary,
Wat een prachtige blog hebben jullie !!
enne, nav het berichtje wat je achterliet op mijn blog,onze kater Arax is echt geweldig joh, dat is aan te bevelen, ze zijn prijzig in aanschaf, maar je krijgt er zoveel voor terug, ik zou nooit meer een ander ras willen.

groetjes, Jeannet

goooooood girl zei

Feel good......

hannie zei

net als bij jou komen er allerlei ideeen op in mijn hoofd.Nu nog de voor mij juiste keuze maken!
Sucses! Hannie