zondag 5 juli 2009

Zebra's staart

Vanaf het moment dat het huidige thema gekozen was, wist ik al wat ik ging maken. Bewust heb ik er niet over geblogd, omdat zelfs een detail al snel zou gaan verraden wat ik aan het maken was. Zoals Mia al geraden heeft, ben ik uitgegaan van de staart. Dit gecombineerd met mijn favorite kleuren zwart en wit kon alleen maar een zebra gaan worden. En omdat alleen een staart zo kaal is, heb ik de kont er ook maar bij gemaakt :-)

De staart heb ik er als laatste opgezet, zoals je op de onderstaande foto kunt zien, is hij 3d en 'hangt' aan de quilt. Onderaan de staart hangt een pluk echt paardenhaar - gedoneerd door Thunder. Ik heb uit moeten wijken naar paardenhaar, omdat ik met geen mogelijkheid aan zebrahaar kon komen.


Posted by Picasa

4 opmerkingen:

hannie zei

Wat is ie leuk Wil! Vooral die staart doet het goed! Als leek zie ik echt geen verschil tussen Paarden of Zebra staart?

Margeeth zei

Leuk Wil, grappig die staart. Ik moest gelijk denken aan een bezoek dat wij twee jaar terug brachten aan een safaripark in de Ardennen. Een zebra kwam heel nieuwsgierig bij ons in de auto kijken, het is dat we de raampjes natuurlijk dicht hadden, want anders had hij zijn kop misschien wel naar binnen gestoken.

mia de vos zei

OEF laat ik nu vanochtend druk bezig zijn geweest met het maken van mallen voor een.........ZEBRA. Hm eens kijken of ik er nog een ander fragment uit kan halen, twee zebra's vind ik niet leuk.

Corinne zei

Heel apart, speels en origineel, leuk zo 3-D werken. Erg mooi geworden.