maandag 1 februari 2010

Oranje

Mijn bijdrage voor "De Uitdaging" is gebaseerd op de kunstenaar Serge Game, zie ook http://www.sergegame.com/ . Tijdens een quiltcursus kwam ik deze kunstenaar tegen en deze sprak mij zeer aan. Ik heb gekozen voor de kleur oranje. Dit is absoluut niet mijn kleur maar ik had zoveel over van de lucht van mijn Hundertwasserquilt dat ik dit verwerkt heb in mijn Uitdaging-quiltje. Verder hoop ik zo een kleur genomen te hebben waar de anderen niet aan gedacht hebben, en ik vind het wel een uitdaging om te werken met een kleur die niet mijn voorkeur is.
Op de foto zie je een witte omlijsting. Dit is geen wit maar heel licht oranje. Verder is het meeste stikwerk, alleen de harige gedeeltes zijn gepunched.
Detail van Oranje

Detail van Oranje

7 opmerkingen:

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Dit is het bewijs dat oranje ok mooi kan zijn. Ik ben ook niet zo'n oranje mens maar dit is een heel mooie evenwichtige quilt.

hannie zei

Dit is een geweldig idee Corinne! Op deze manier heb je die opdracht van de les bij Guda opnieuw uitgewerkt,en met prachtig resultaat. Mooi die oranje tinten!!

Marleen zei

Proficiat, supermooi !!!!Dit is echte kunst zeg!!!!!
Wou dat ik dit ook kon, moet nog veel leren zo te zien!
Heb je blog op mijn blog gezet, zo kan ik regelmatig eens komen piepen, groetjes Marleen

Margeeth zei

Mooi oranje is niet lelijk!
Ik vind zelf oranje ook een lastige kleur, krijg gelijk van die visioenen van vlaggetjes en ole en zo. Toch gebruik ik het wel regelmatig, maar dan als accentkleur.

Hilde van Schaardenburg zei

Een heel spannend werk!
en zo goed uitgevoerd.
groet Hilde

mia de vos zei

Wauw deze flits vanaf mijn scherm mij tegen. Geweldig gemaakt.

Trees zei

Ik heb niets met oranje Corinne, maar dit is prachtig!!!!