Pagina's

donderdag 28 juli 2011

LAATSTE BLIK OP DE ZON

Mijn inspiratie voor dit werk met het thema Zon, was de laatste reis van de shuttle. Vanuit de shuttle een laatste blik op de zon voor dat ze weer op aarde komen, ik zou het wel eens willen meemaken, dat lijkt me geweldig! Hoe groot en stralend moet die zon er wel niet uitzien vanuit dat oogpunt!? De achtergrond is een lap zijde uit thailand, de aarde en de zon zijn van zelfgeverfde stoffen, daarop gouden glimmende stof, angelina, zijde resten, organza, kralen, en verder nog met de hand geborduurd.
De shuttle heb ik gemaakt van de binnenkant van een koffieverpakking.

9 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Wat een origineel idee Irma! De shuttle, en dan die stralende zon. Heel mooi gemaakt met al die glinsterstofjes en materialen. Je
"reis"' is wat mij betreft geslaagd!

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Eeen quilt die zal blijven ruiken naar koffie! Het is wel een mooi materiaal voor een shuttle. Je zon en aarde zijn erg goed.Zo mooi helder van vorm en kleuren.

Anoniem zei

Wat een origineel idee om de zon zo weer te geven. Leuk idee.
Marjo

Quiltgroep Tinte zei

Ik verbaas me steeds weer over de verschillende uitwerkingen van de thema's. Ook dit weer. Prachtig Irma!

Margeeth zei

Wat een originele uitwerking!

marjolijn zei

Wat een prachtige verwerking, Irma.
gr. Marjolijn

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Laatste blik op de zon, zeker want hij verbrand als hij te dichtbij komt. Prachtig werk is dit geworden, met een goed verhaal erbij.

Ellen zei

Weer heel anders,leuk idee met de schuttle.

nadia zei

Goed en origineel idee om het thema zon op deze manier te benaderen, prachtige uitvoering! Mooi gebruik van "glittersnippers"