Pagina's

maandag 24 oktober 2011

Gespiegelde Kunst


Ook mijn Spiegeling is klaar!  Ik koos voor een kunstwerk in het water,  dat ik enkele jaren geleden fotografeerde in een beeldentuin, met het idee om er nog eens iets mee te doen.
Daar leende het thema Spiegeling zich nu goed voor!
De afbeelding bewerkte  ik tot tekening in een fotoprogramma, en vergrootte die tot het juiste formaat in Posterazor. Een gratis te downloaden programma, waar de tekening in A4tjes uitrolt!
De ondergrond is een geverfde lap die in de kast lag. De bomen zijn gemaakt met verschillende kleuren lutrador, en  papier met zijdevezels, wat ik eerst verfde.
De bootmannetjes in het water zijn van zelfgeschept en geverfd papier.
De Spiegelingen zijn ook van heel dunne lutrador die ik verfde met Transferverf. Daarna alles heel intensief gequilt!

14 opmerkingen:

Ineke zei

Wow....ik ben met stomheid geslagen. Zóóóóó mooi!!!

nadia zei

Hannie, wat heb je er weer een prachtig werk van gemaakt, complimenten! Kan me voorstellen dat het heel veel werk is geweest....

marjolijn zei

Oh, wat heb je dit toch weer prachtig gemaakt! En wat geweldig dat je nu je foto voor dit doel kon gebruiken. Kan me dat helemaal voorstellen met die leuke mannetjes in de boot.
gr. Marjolijn

Mariëlle Huijsmans zei

wat een leuke! Echt helemaal in jouw stijl Hannie

Quiltgroep Tinte zei

Wat geweldig!!!! Ik ben helemaal sprakeloos!!!

Liesbeth Wessels zei

Prachtig gemaakt, en met een juiste keuze van materialen. Dat zwarte papier leent zich erg goed voor de silhouetten en de litradur voor de weerspiegeling daarvan.
groeten van liesbeth

Tonny zei

Echt een kunstwerk, Hannie. Je wordt alsmaar beter! Compliment.

Tonny

Marion zei

Schitterend!

mia zei

Hannie, wat is het weer een bijzondere quilt die je laat zien, het kunstwerk van de foto is een kunstwerk van jou geworden, mooi uitgevoerd in kleur en techniek.
gr.mia

Anoniem zei

Wouw! Prachtig Hannie!
Marjo

Ellen zei

Wat weer mooi Hannie!!!!Ik geniet hiervan.

Suus zei

Prachtig Hannie, hij is schitterend en leuk om te lezen hoe je het uitgewerkt hebt. Ik heb nog nooit met picnik gewerkt terwijl ik wel Picasa heb, is dus weer iets om uit te proberen. Dank je wel.

Irma Markus zei

een kunstwerk van een kunstwerk!! prachtig Hannie, en fijn die uitleg erbij. Ik ken lutrador niet maar heb al eerder gelzezen dat jij er vaker mee werkt, toch eens meer over te weten komen.

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

"3 man and a boat" is een Engelse klassieker, pas door de BBc met hedendasgse acteurs nagespeeld. Het doet me daar aan denken. Lekker spelenvaren op het water. Heel sfeervol!