Pagina's

maandag 1 december 2014

Nachtmerries!

 
Na een eerste poging ( Ik had het quiltje al helemaal klaar) was ik helemaal niet tevreden, Dus na enige weerzin toch nog Vrijdag aan iets anders begonnen. Ik gebruikt totaal andere kleuren en een ander ontwerp. Van een monoprintlap, een sneeuwgeverfde  lap, en nog een turquoise stofje een hele andere opzet  gemaakt .  Screens,die ik al enkele jaren geleden liet maken van een tekening  kwamen nu ook goed van pas.
 
 
 
Bij dit detail is beter te zien dat ik op organza met gelmedium teksten zette over  dromen . gevonden op de site van de universiteit Utrecht. En dan speciaal over nachtmerries, waar ik door wordt geplaagd!
Dromen worden gestuurd vanuit de hersenen,  en zijn een film van je gedachten las op de site dus ook enkele screenprints van een soort hersenstructuur. met dit alles een opzet gemaakt , en veel machinaal gequilt.
 

8 opmerkingen:

mia zei

Toepasselijke titel, soms heb je een ontwerp in gedachten en dan is het toch niet helemaal wat je wilde. Ik vind deze spannend door je verschillende verwerkingen. En leuk je verwijzingen in het rood.

Wijmpje.blogspot.com zei

Inderdaad, een nachtmerrie maar wel heel mooi bedacht en gemaakt.
En dat in een paar dagen. Heel mooi.

Liesbeth Wessels zei

prachtig uitgebeeld, en nu maar hopen dat in het quiltje de nachtmerries worden meegenomen. groeten van liesbeth

Lidy zei

Het is een heel mooie quilt geworden ,ondanks jouw nare ervaringen ,misschien een goede verwerking en kun je het achter je laten

Quiltgroep Tinte zei

Ik hoop, dat je na deze verwerking de nachtmerries achter je kunt laten

Ellen zei

Het verhaal is minder.Maar van deze quilt kan ik weer echt genieten.

Jans Koster Emmens zei

Echt een droom-quilt, maar dan in de naarste vorm.
Mooi uitgebeeld!

José zei

Soms valt het niet mee maar het is een mooi quiltje geworden.