Pagina's

vrijdag 6 februari 2015

De-Uitdaging bij elkaar

 een of twee keer per jaar komen wij bij elkaar. Kletsen over hoe het gaat met de leden en vooral wat heb je gemaakt, een hele leuke uitdagende klets en tel. Gelardeerd met koffie en Spakenburgse of Bunschotens koek, een lekkere samengestelde lunch met diverse verrukkelijk dingen zoals een tuttiefruttiekeek of een champignonsoepje of een salade, maar ook een heerlijke hartige taart. Ja het was weer een feestje, glibberend en glijdend want in Hilversum was het spekglad.
Maar dat er prachtige dingen te zien waren is duidelijk, verschillende thema's die we nu eens in het echt konden zien, want ja een foto op een blog is ten slotte ook niet altijd even mooi. Ook gesproken over onze a.s. tentoonstelling in het Wevershuis in Leiden. Dat duurt nog tot augustus maar we zijn geprikkeld. Het was een leuke dag samen met Aart Marjo Margeeth Jans Lidy Hannie Ellen Henny Wil en Jose.4 opmerkingen:

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Ik vond het heel gezellig om nu de gastvrouw te zijn voor jullie allemaal en met 2 eettafels aan elkaar was er ruimte voor allemaal in onze nieuwe eetkamer.

Jo Huijsman zei

Wat zijn jullie een inspirerende groep.

Ellen zei

Het was gezellig!!!

Hannie de Beer zei

Inderdaad een super gezellige bijeenkomst.
Fraaie werken gezien, en ieder had wat lekkers mee voor de lunch!