Pagina's

dinsdag 15 september 2015

De-Uitdaging in Leiden

Afgelopen zes weken waren wij te gast in het Wevershuis in Leiden. In de weekenden waren er leden om uitleg en demonstraties te geven.


Tijdens het monumentenweekend was het ongelooflijk druk, ruim 1500 bezoekers in het weekend en ook daardoor was er veel belangstelling voor ons werk maar ook veel vragen over het quilten in het algemeen.


Niet te zien, maar soms stond er een file van mensen in de smalle gang en kamers. Leuk was ook het contact met de buitenlandse bezoekers

Als groep De-Uitdaging hebben wij het bijzonder gewaardeerd en danken de medewerkers van het Wevershuis voor hun bijdrage en koffie/thee.

3 opmerkingen:

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Het was zeker een heel gezellig en druk weekend met 1033 bezoekers op de zondag. En ook dan hadden de dames van het Wevershuis nog even tijd om ons thee en koekjes te brengen. Heel bedankt allemaal voor de gezellige tijd daar in het historische pandje.

marjolijn zei

Dat maakt de teleurstelling van dagen met weinig bezoekers weer helemaal goed natuurlijk. Al met al mag je nu toch spreken van een groot succes. Wat zullen jullie hebben kunnen genieten afgelopen weekend.

Jo Huijsman zei

Fijn dat het een succes was.