Pagina's

donderdag 23 juni 2016

Moderne architectuur in deventer

 Deventer
Mijn moderne architectuur komt uit Deventer
Een paar jaar geleden reden wij van Zutphen naar Deventer en zagen toen dit gebouw.De wanden zijn van glas in verschillend kleuren.ik vond dit zo bijzonder en heb er een foto van genomen.De wanden spiegelen in elkaar en je weet dan niet meer wat je precies ziet.
De achtergrond lap is van synthetische glimmende satijnstof,deze heb ik met transferverf geverfd ,ook heb ik nog tule en organza gebruikt.De raamkozijnen zijn van kunstleer gemaakt

6 opmerkingen:

José zei

Kan me goed voorstellen dat je dit beeld in je hoofd (en op foto) super geschikt vond voor deze opdracht. Door de gekozen materialen kun je het spiegelende glas zien. Bijzonder bouwwerk.

Aart zei

Mooie uitvoering Lidy! Staat dit gebouw tegenover de kerk waar vorig jaar de ATT was?

Lidy zei

Het gebouw staat buiten het centrum.op internet kun je het ook vinden onder de naam L'arc en Ciel Deventer. het is een kantoorgebouw

Hannie de Beer zei

Prachtig! Ik keek even naar foto's van het gebouw , je hebt het uitstekend weergegeven. Een dergelijk gebouw staat in Almere , een ontwerp van Ben van Berkel. Je hebt het erg fraai gedaan.

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Ook maar even gegoogled. Wat een apart gebouw. Ik snap dat je daar mee aan het werk bent gegaan. Het is het textielgeworden ontwerp. De raam kozijnen van kunstleer geven er iets stoers aan terwijl de kleuren van de stof zo teer overkomen.

Marja. zei

wat een prachtig geheel, kleurrijk, en helder.