Pagina's

maandag 26 februari 2018

Nostalgie

Schommelen.
Als ik de schommel in onze tuin(,voor onze kleinkinderen) zie dan geeft mij dat een nostalgisch gevoel.
Wij hadden thuis een grote tuin met een schommel.Als ik uit school kwam,met 40 kinderen in de klas, vond ik het heerlijk om al zingend te schommelen in mijn eentje.
Schommelen zit er voor mij nu niet meer in ,maar ik ben blij dat ik de quilt waar ik in november aan begon eindelijk heb kunnen afmaken.
ik heb voor de achtergrond allerlei verschillend zelfgeverfde stoffen gebruikt en intensief doorgequilt
De takken en meisje zijn van vilt gemaakt,met zwart figuren doorgestikt en uitgeknipt en op de quilt genaaid
Lidy

6 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Heel gezellig deze nostalgie! Mooi weergegeven , als blikvanger het meisje in de schommel , door het niet in kleur te zetten!

Aart zei

Voor mij is dit ook nostalgie, wij hadden ook een schommel, met 4 broertjes en zusjes is die veel gebruikt. Mooi werk Lidy!

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

O ja heerlijk schommelen. Die van ons hing in de deuropening van de garage. We hadden ook een rekstok en turn ringen maar de schommel werd het meest gebruikt. Leuk deze quilt met die wapperende haren en de vaart van het schommelen goed in te denken.

Unknown zei

mooi Lidy. dat gevoel van voeten in de lucht en hangend in die schommel en de wind door je haren! doordat het meisje geen kleur heeft versterkt het t gevoel van voorbije jaren, iets uit het verleden. Goed gelukt !

Marja. zei

de foto bekeken, tevens de reakties.......leuk te zien en lezen, mooi gedaan, het schommelen doet mij denken aan onze dochter die als kind zijnde ook een schommel had, .......en ze ging hoog!

Jans Koster Emmens zei

Dromen op de schommel, geweldig mooi weergegeven!