zondag 20 juli 2008

Muziekquiltje af

"Het gevoel van muziek"

Ik heb mijn muziekquiltje ook af. Ik ben begonnen met een lap zijde die ik met een kwast geverfd heb met zijdeverf. Ik wilde vooral het gevoel weergeven dat ik bij mooie muziek krijg. Dat heb ik geprobeerd door de uitstraling van regenboogachtige pasteltinten.Mijn leven zou een stuk minder leuk zijn zonder muziek. Ik heb altijd de radio aan of mijn I-pod op (met sporten). Ik hou van klassieke muziek, goede popmuziek, jazz, en heel veel van Nederlandstalig zoals van Stef Bos, Rowwen Haeze, Bloff etc. Mijn quiltje heb ik versierd met stempels, borduurwerk, kraaltjes en machinaal stikwerk. Het bleek erg moeilijk om het mooi op te spannen maar ik heb uiteindelijk toch het goede draad kunnen vinden bij het tuincentrum. Het is niet helemaal symmetrisch en daardoor ben ik er ook niet echt tevreden over maar ik heb er wel weer veel van geleerd .( Al is het maar dat ik me voortaan wel 2x zal bedenken voor ik weer aan een ronde quilt begin!)

Op naar de volgende uitdaging!

Tonny

6 opmerkingen:

Margeeth zei

Hij is mooi geworden Tonny. Ik vind het juist wel leuk dat hij niet helemaal symmetrisch is, hierdoor wordt het spannender.

Anoniem zei

'n bijzonder leuk idee, Tonny! Het is niet nodig, dat hij helemaal precies rond is. Heeft meer charme zo!
Hannie

miekenoor zei

Wat een idee om naar het tuincentrum te gaan voor spandraad! Leuk idee, en prachtige uitvoering, vooral die kleuren!

mia de vos zei

Het eerste wat me opviel was dat mooie pastelblauw gevolgd door de andere zachte tinten.
Ontwerp vind ik heel apart, het associeert met een cd of plaatvorm maar dan iets groter.

mia

Mary zei

een mooie compositie heb je er van gemaakt, prachtige kleuren en dan ook nog in het rond !!

a3devries zei

heel mooi!!
Prachtig die subtiele kleuren...Wij hadden vroeger één singletje met kleuren, maar het schiet me nu te binnen dat een cd natuurlijk vol kleur lijkt te zitten...