Pagina's

maandag 20 oktober 2008

Wat maakt mij blij?
Na verschillende pogingen gewaagd te hebben, ben ik zonder van te voren te bedenken hoe of wat aan de slag gegaan. Ik deed alleen wat ik leuk vond, dus waar ik blij van werd. Dus geen paperpiecing bijvoorbeeld, wèl patchwork, wèl vrijborduren met de naaimachine en met de hand. Een hortensiabloem maken, omdat ik dat zulke mooie bloemen vind. Met de punchmachine een bloem maken, omdat ik sowieso blij word van bloemen. Zomaar voor de voet weg....niet weten waar ik uit kom en gewoon doen wat me word ingegeven...en toen werd het dit. Inclusief het zonnetje tijdens het maken van de foto, want daar word ik helemáál blij van!
(meer detailfoto's op mijn weblog). Bedankt voor deze uitdaging, ik ga hem ophangen in onze kamer en dan word ik telkens weerblij als ik hem zie!


6 opmerkingen:

Wil zei

Mooi Mieke!

Anoniem zei

Nou, Mieke Ik kan me voorstellen dat je hier blij van wordt! Die kleuren, en die prachtige hortensia! In een woord schitterend!

Tonny zei

Prachtig quiltje, Mieke. En wat een vrolijke kleuren. Ik vind het heel geslaagd.Ook de bloem is erg mooi.

Mijn quiltje ligt al een poosje stil want ik heb met griep in bed gelegen en ga nu een paar dagen naar Wenen om mijn zoon te installeren die daar gaat studeren. Ik weet niet of ik het nog vóór 1 november af krijg maar ik doe mijn best.

Tonny

Jossie zei

Mieke, dat is wel erg mooi geworden. Complimenten!
Gr. Patches

Margeeth zei

Heel erg mooi geworden, kan me voorstellen dat je er met plezier aan hebt gewerkt.

mia zei

mooie warme kleuren benaderen de hortensia helemaal. Daar wordt ik ook blij van.
mia