zaterdag 31 oktober 2009

logo legaltreeErg leuk om te zien hoe divers de quilts met logo zijn geworden.Ik vond thrillertime erg orgineel!Bij mijn quilt ben ik uitgegaan van een logo van een advocatenkantoor Legaltree.Het is gemaakt door mijn dochter,zij is grafisch ontwerpster.Het leuke van dit logo vind ik dat er zo veel beweging in zit.Ik heb dit met het doorquilten nog proberen te benadrukken.De ondergrond is créme-kleurige taftzijden,de kleine stukjes zijn van handgeverfde zijden verstevigd met plakvlieseline.De tekst met Legaltree heb ik naast de stam en aan de linker en rechter kant het woord logo doorgequilt met ecrugaren.Het viel mij een beetje tegen dat de figuurtjes na het uitvergroten nog zo klein waren.Achteraf had ik dit sneller met textielverf kunnen stempelen,nu was het een kwestie van stug doornaaien.Ik ben erg benieuwd hoe de overige logo's er uitzullen Zien!Groeten Lidy

5 opmerkingen:

Margeeth zei

Wat een mooi logo is dat, heeft je dochter goed ontworpen.

hannie zei

Heel bijzonder ,je logo verwerking Lidy. En wat leuk, dat je dochter het heeft ontworpen ! Dat maakt het voor jou nog waardevoller!

mia de vos zei

Creatieve moeders leveren niet altijd een creatieve dochter op in jouw geval wel, wat een mooi ontwerp is het en wat mooi zoals jij het uitgevoerd hebt.

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Er is wel degelijk verschil in structuur bij geschilderde of opgenaaide bladeren. Ik denk dat ik het opgenaaide veel mooier vindt doordat er hoogteverschil ontstaat met opgenaaide bladeren.
Mooi logo en quilt

Corinne zei

Heel mooi quiltje geworden.