woensdag 13 april 2011

roest


Een thema dat me helemaal niet aanspreekt. Maar het is wel goed om eens op zoek te gaan buiten je eigen veilige wereldje.Ik heb foto’s van roest op google gezocht en die gecombineerd met eigen foto’s van geroeste objecten in Barcelona. Deze met paper lamination verwerkt en intensief gequilt. De letters van het woord zijn er op geverfd.

9 opmerkingen:

nadia zei

Wow, dit is mooi! Prachtig hoor een collagequilt, ik zou graag eens willen weten hoe je de foto's precies hebt overgezet... Groetjes, Nadia

Hannie zei

Heel bijzonder deze "collage" van roestige objecten! Mooie compositie en quiltwerk!

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Een intrigerende quilt. Ik zou zo graag het willen voelen en met de neus er boven op willen kijken. Want wat is foto en wat is roesttextielstructuur. Hopelijk kunnen we dat gauw in het echt zien.

Ellen zei

Buiten het eigen veilige wereldje schrijf je !!! ik denk dat je dat vaker moet doen ,erg mooi.
GR Ellen

marjolijn zei

Heel erg mooi geworden. Ik zou hem, net als Marjo, ook heel graag in het echt willen bewonderen. De andere quilts ook trouwens, in het echt hebben ze altijd wat extra's.

Marion zei

Wat is het mooi geworden en dat terwijl het buiten je veilige wereldje is......nou mijn complimenten dan heb je dat met veel lef aangepakt. Mooie compositie en veel om naar te kijken.

Corinne zei

De foto's van de roestige hekken zijn fantastisch geplaatst, vooral de combinatie met het oranje is heel goed. Heel mooi werk.

mia de vos-weber zei

Marielle je hebt er een mooie collage van gemaakt, leuk dat je de objecten uit Barcelona er verwerkt hebt.
Ondanks dat je niets had met het thema ziet je quilt er mooi uit.
gr. mia

Irma Markus zei

Wat een mooie opbouw met de afwisseling van letters en materialen. Ben benieuwd hoe hij in het echt ziet en voelt.