woensdag 13 april 2011

Roest

Mijn roest Quilt is af, heb er met veel plezier aan gewerkt, geroeste lappen en roestpoeder zorgen niet voor een prettige verwerking maar met een goede jeansnaald en iets minder doorquilten is het toch aardig gelukt. Ik heb in mijn roestquilt papier verwekt op dat papier Puff Paint Base gebruikt en bewerkt met roestpoeder, verder heb ik een soort gevilte wol gebruikt wat ook met roestpoeder en verf is bewerkt, de afwerkbies heb ik afgebrand en ook plekjes geroest.

11 opmerkingen:

nadia zei

Mooooi!! Wat is er veel te zien/bestuderen in deze quilt. Ik vind het een hele mooie opbouw en door het gebruik van èèn kleur krijgt deze drukke quilt toch een bepaalde rust, erg goed hoor!!!

marjolijn zei

Op je eigen weblog schreef ik al dat ik dit een juweeltje vind. Ook de randen heb je heel bijzonder afgewerkt, mooi in stijl!

Tonny zei

Ik heb hem al een paar keer in het echt gezien en ik vind hem heel mooi geworden. Goed doordacht, mooi materiaalgebruik en een goede compositie.

Marion zei

Inderdaad, mooi!!! Net of ik naar een detail van een oude muur kijk met van die roestige ornamenten erop. Leuk die puff paint en het zo meer diepte geeft.

Hannie zei

Geweldig Ellen! Allerlei facetten van roest zijn aanwezig. Je hebt er een heel bijzonder en evenwichtig geheel van gemaakt!

Corinne zei

Prachtig resultaat, goede opbouw, heel mooi geworden.

mia de vos-weber zei

Prachtig ontwerp, alle details van vergaan zie je terug.
De opbouw en uitwerking is doordacht, heel mooi
gr.mia

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Heel spannend hoe al die structuren bij elkaar zijn gebracht. Vooral de rechts onder met wol.

Trees zei

Wat een prachtig geheel is dit geworden.
Trees

Anoniem zei

Prachtige quilt. Mooi geheel geworden.
Marjo

Irma Markus zei

Wat heb je veel verschillende materialen gebruikt en je quilt,leuk, en zo mooi gworden, het is een belevenis om naar te kijken.