Pagina's

dinsdag 1 november 2011

TUSSEN WAL EN SCHIP

"Tussen wal en schip" is mijn spiegeling. Op de laatste dag van de vakantie vertrokken wij vanuit Newcastle (England) met de ferry naar Nederland. Altijd leuk om vertrek te zien.
Al een hele vakantie foto's gemaakt van spiegelingen in rivieertjes en lochs van het Schotse landschap en ook dus van het water tussen de wal en het schip.
Wat mij vooral opviel was de spiegeling van de strakgespannen tros was een slingerende lijn en de spiegeling van de tros die al afgleed in het water was een rechte lijn. (Zie de 3e foto)
In de 2e foto zie je dit uitgewerkt in textiel.

Quilt gemaakt van katoen , glanzende voeringzijde en organza. Zelfbeschilderde stoffen en zelfgeverfd en tot "trossen" gedraaid koord van bandgaren. Hand en machinaal gequild.

9 opmerkingen:

Ineke zei

Schitterend mooi !!!

mia zei

Wat mooi van kleuren en ontwerp, de weerspiegeling in het water is tastbaar. Prachtig gemaakt.
gr.mia

Anoniem zei

Prachtig. Heel mooi uitgewerkt.
Marjo

Hannie de Beer zei

Ook weer een heel bijzondere "Spiegeling" Zoals Mia al zei ,heel tastbaar door de tros die in het water hangt. Prachtig!

marjolijn zei

Met het verhaal erbij kan het niet anders dan van Marjo zijn! Heel bijzonder ook weer deze Spiegeling. Wat een geweldige resultaten (ik geloof dat ik in herhalingen val, maar ik meen het wel).
gr. Marjolijn

Irma Markus zei

Hoi Marjo, wat mooi geworden.
Een echte Marjo, met die uitwerking en uitleg en de foto erbij. De kleuren houden het rustig zodat de spiegeling goed uitkomt.

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Gewoonweg geweldig!!!

Marion zei

Echt heel mooi!

Quiltgroep Tinte zei

Wat bijzonder. Echt geweldig!!!