maandag 31 oktober 2011

SpiegelingUitgangspunt van mijn quilt is een vakantiefoto.De foto is een detail opnamevan de zijgevel en dak van de Dom van Orvieto.De foto zelf is al een zoekplaatje,4x gespiegeld,zowel horizontaal als vertikaal wordt het een heel abstrakt figuur.Voor de quilt heb ik streepjesstof gebruikt,deze met witte en zwarte verf bewerkt.De daklijsten heb ik gemaakt met angelwire,bandjes en machinaal borduurwerk.De arabesken zijn met vliesofix en vrij quilten aangebracht

9 opmerkingen:

Trees Wolffers zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Trees Wolffers zei

Geweldig Lidy, zo zijn er steeds weer verschillende verwerkingen. Ikvind het heel bijzonder.

Hannie zei

Wat een bijzondere verwerking. Geweldig! Ik heb een hele poos aandachtig zitten kijken. Heel ingewikkeld lijkt me? Mooi...

Marion zei

Wat een speciale spiegeling, zo had ik het nog niet bedacht...... het doet bijna Escher achtig aan. Goed bedacht en uitgewerkt hoor.

marjolijn zei

Heel bijzonder wat je hiervan hebt gemaakt. Ziet er echt geweldig uit. En ja, die Italiaanse kerken kunnen een geweldige inspiratiebron zijn. Mooi!!!
gr. Marjolijn

nadia zei

Wat een leukerd! Het doet me ook denken aan de gezichtsbedrog afbeeldingen waar je heel lang naar moet staren.... Hele originele uitvoering!

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Wat een juweel, door de streepjesstof is dit heel speciaal geworden.

Anoniem zei

Wat een leuke verwerking van ons thema. Voor mij doet het een beetje Afrikaans aan. Mooi.
Marjo

Irma Markus zei

Ik heb lang gekeken, ingewikkeld om te maken lijkt me, knap gedaan.