Pagina's

donderdag 10 mei 2012

Water

Water is al een tijdje klaar maar ik was helemaal vergeten hem om het blog te plaatsen, dus hierbij mijn bijdrage aan het thema water.
 
Als je op open zee vaart op een stralende dag dan schittert het water. De zon weerkaatst op het water en er lijken wel diamantjes af te springen. Die sfeer heb ik geprobeert weer te geven.
Water detail
De onderlap heb ik geverft met inkt gekocht bij mijn-eigen.nl De inkt vermengen met scheercreme en met een brede kwast opbrengen. Daarna synthetisch materiaal opgebracht, een soort transparante glitterstof die ik op de kop getikt heb op de stoffen markt in Utrecht en als laatste na het quilten zijn er kristalletjes aangebracht.

8 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

In het echt is hij nog veel mooier! Vooral de kleine strasssteentjes accenten zijn dan goed te zien. Een pracht weergave van water!

Jans Koster Emmens zei

Mooie, rustige blauwe zee. Leuk zo'n nieuwe techniek.
Jans

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

De schittering van het zonlicht op het water is iets waar ik nooit genoeg van krijg om naar te kijken. leuk te zien dat ook andere dit boeit. Heel benieuwd naar de quilt in het echt.

Johanna Zweden zei

Wat schitterend
groetjes Joke en een fijne dag

Ellen zei

Wat een verschillende uitvoerings van dit thema,weer totaal anders,mooi

mia zei

De schitteringen komen je tegemoet, mooie verwerking van techniek en materialen, goed idee die kristalletjes die maken het helemaal af, gr.mia

Anoniem zei

Dat is jouw goed gelukt, het stromend water weer te geven! Mooi
Marjo L

Irma Markus zei

lekker schitterend, mooi blauw, en met beweging. goed gedaan.