Pagina's

dinsdag 30 juli 2013

Verval

Ik heb het thema nogal letterlijk genomen en een quiltje gemaakt die ik in weer en wind in de tuin heb gehangen om te kijken wat er in verloop van tijd mee zou gebeuren.

Zo was ie eerst:


Zo hing ie in de tuin:


en zo is ie nu:

Ik moet zeggen dat de mate van verval mij heel erg meevalt (of tegen, het ligt er maar net aan hoe je het bekijkt). Bovenin is wel het weer er een beetje ingekomen.

Quiltje is gemaakt van mijn eigen geverfde en gestempelde lapjes, twee halfvergane woofer-ringen uit een luidspreker (waarvan ik had gehoopt dat ze verder uit elkaar zouden vallen) en twee papiertjes van kersenbonbons.

7 opmerkingen:

mia zei

Met recht een tand des tijds, mooi om te zien hoe het weer invloed heeft op je quilt. Leuke materialen vooral die bonbonssnoeppapiertjes.

Ellen zei

Het was een mooie quilt ...het is een mooie quilt. Misschien nog een paar maand aan de schutting laten hangen om nog een groter contrast te krijgen.

Hannie de Beer zei

Net wat Mia zegt, het heeft echt de tand des tijds doorstaan! Een leuk werkstuk,, misschien nog een poosje buiten laten hangen?

marjolijn zei

Grappig, als iets niet moet verweren doet het dat meestal wel. Nu had het wat meer mogen zijn. Inderdaad nog even buiten laten hangen. Desnoods de heatgun er ook even opzetten. Wel een heel goed idee, overigens.

Margeeth zei

Hij hangt er nog gewoon, net zoals die quilt uit Essen.

Irma Markus zei

wat een goed idee om zo de tand des tijds zijn gang te laten gaan.
Ben benieuwd hoe het verder verloop zal zijn!

Lidy zei

Leuk idee om het zo letterlijk te nemen en dan maar afwachten wat het wordt, ben benieuwd hoe hij er over een half jaar uitziet!Lidy