maandag 27 februari 2017

VerzamelingMet het thema Stilleven kun je veel kanten uit. Ik kwam uit bij vlinders, die om hun prachtige kleuren soms verzameld worden en ingelijst. Ze kunnen dan niet meer fladderen, maar blijven zo wel bewaard om van te genieten.
Mijn moeder heeft op haar 76ste leren kantklossen en heeft meerdere vlinders geklost. Een paar hele bijzondere heb ik ingelijst, maar er lagen nog een paar proefvlinders . 
Om dezen toe te kunnen voegen aan een verzameling heb ik een paar lino’s gemaakt van vlinders. Dezen heb ik afgedrukt en iets bewerkt met Inktense potloden(lastig!) en met de naaimachine bewerkt.
Daarna over witte organza de bloemen van de Vlinderstruik genaaid en de losse vlinders toegevoegd.6 opmerkingen:

Jo Huijsman zei

een mooi idee om de vlinders die door je moeder zijn gemaakt hierin te verwerken.

Marja. zei

zo teer en mooi verwerkt.

Hannie de Beer zei

Vlinders met een bijzonder verhaal! Ook de verschillende technieken die je gebruikte maken het een prachtig geheel!

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Kleurijke vlinder verzameling van jou en je moeder. In combinatie met de buttlejamotieven mooi verwerkt. Ik was nog opzoek naar de speltjes waarmee men zo vlinders als verzameling opprikte maar die zijn er niet. Deze mogen nog vliegen.

Geskea Andriessen zei

Mooi ! en heel bijzonder om ook de vlinders van je moeder te verwerken dat maakt het extra bijzonder. Het is een werk waar liefde vanaf straalt en ook het broze van de vlinders en dat in combinatie met het serene wit.

Ellen zei

Wat leuk dat de kantjes er in zijn verwerkt .Mooi!