Pagina's

woensdag 24 mei 2017

Grijpen naar GelukWanneer je gelukkig bent, en dat zijn maar momenten, voel je je verbonden met de hele wereld. Geluk is groter geworden dan jezelf bent. Zomaar een stukje uit een krant van 13 mei jl.
In een presentatie op TV zag ik bewegende handen en zo is mijn quilt-idee geboren!

 De achtergrond lap is een sneeuwverf-lap, de handen van bewerkt zijdevloeipapier op stof (bij Hannie gemaakt!) afgemaakt met stempelwerk en paintstick.

9 opmerkingen:

Marja. zei

leuk geworden, zeker met eigen materiaal en de lap gebruikt die we bij Hannie gedaan hebben, de gelukkige handjes zie ik wel zitten!

Hannie de Beer zei

Een goed ontwerp voor geluk ! De handen die grijpen naar geluk. Mooi verwerkt met het fabric paper, al die kleurtjes daar wordt je zo al gelukkig van!

Aart zei

Vrolijk zijn de handen die van geluk de lucht in steken!

Unknown zei

7 handen in de lucht! een geluksgetal ook nog eens, mooi werk en prachtig ook hoe je de eigen gemaakte stof/lapverwerkt hebt in die handen, snippertjes geluk!!! Ook het lijnen spel om de handen heen , met dat echo naaiwerk is goed gelukt!

Ellen Lodder Veurman zei

Prachtig weer ! GELUK

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Ballonnen vol geluk waar de handen naar grijpen of maar dat hoop ik niet het geluk ontglipt de handen. Heel vrolijke kleuren en leuk om een quilt te zien van de materialen die we op onze groepsdag hebben gemaakt.

mia zei

Ik vind die handen heel leuk en daar door een gelukkig ontwerp

Wijmpje.blogspot.com zei

Wat een mooie weergave van geluk Jans,
Je handen zo hoog en vrolijk in de lucht spreken duidelijke taal,
Past erg goed bij Pinksteren, waar we in gejuich uitbreken omdat de Heilige Geest is uitgestort op ons mensen en wij Hem gaan loven!
Prachtig!!

Lidy zei

Leuk idee,iedereen wil het geluk pakken net iets meer als waar hij bij kan.Leuke verwerking van de papierstoflappen van de workshop