donderdag 15 juni 2017

Toppunt van Geluk


Jaren hadden we de stelling: Toppunt van Geluk is: Met een Landrover Defender naar Scotland gaan en naar huis gaan wanneer je zin hebt:. Nu is Gezondheid toch wel het toppunt van geluk. Deze twee heb ik  gecombineerd in deze quilt. 


De teksten zijn met de machine waarbij de woorden Gezondheid  en in 4 talen op tule is gestikt. Sanitas in het Latijn de taal van de Gezondheidszorg en in het Engels, Frans en Gaelic.


Twee fotoprints zijn met elkaar verbonden door een collage van o.a. 4 tinten groene organza , een lichtblauwe sparkling organza voor de lucht en zelf geverfde katoenen. Alles hand gequilt.

De auto kwam ik in de buurt tegen net op het moment dat ik zocht naar een afbeelding onder de juiste hoek. (wat een geluksmomentje) en op de top van de Devil's Staircase hebben we 7 jaar geleden gekeken naar het prachtige uitzicht op de Ben Nevis. Met 1344 m de hoogste berg van Scotland die we in 2005 hebben beklommen toen hij nog half met sneeuw was.9 opmerkingen:

Marja. zei

met mooi materiaal gewerkt, jouw ,,geluk,, is mooi weer gegeven, zulke vak. momenten moet je zeker koesteren.
de verschillende kleuren groen geven de natuur een extra gevoel.

Geskea Andriessen zei

Wauw! Prachtig Marjo!!!!!!

mia zei

Geluk is de herinnering bewaren en koesteren, mooi zoals je dit uitbeeld.

Jans Koster Emmens zei

Wat een prachtige quilt Marjo!!
Het geeft perfect weer hoe je daar, op die plek, met elkaar genoot van dat moment. En zo kun je het vasthouden en koesteren!

Hannie de Beer zei

Wat een mooi moment van geluk , heb je hier afgebeeld. Iets om steeds weer te bekijken , en de herinneringen bewaren. Een fraai werkje heb je er van gemaakt!

Gus en Juul zei

Prachtig geworden! Jouw drie gezonde mannen!

Anoniem zei

Ben er stil van.....lieve groet. Ellen

Lidy zei

Een hele mooie herinnering om zo op terug te kijken ,een hele persoonlijke quilt

Aart zei

Mooie verwerking van materialen, herinneringen en emotie! Deze moeilijke tijd geeft je een boost!