Pagina's

donderdag 17 juli 2008

Muziek, het is gelukt!
Nou, het heeft me wat hoofdbrekens bezorgd, maar ik heb de uitdaging aanvaard en uitgevoerd! Ik schreef het al eerder en ik zei het al eerder, alleen zag ik het niet. Voor mij staat muziek op de ACHTERGROND. Dus heb ik dat ook gedaan. Als ik een leuk liedje hoor, of een soundtrack dat doet me denken aan een leuke film ofzo, dan treedt de muziek eventjes op de voorgrond. Mijn leven bestaat uit heel veel kleine stukjes en daar is muziek een stukje van, die nu een beetje is uitvergroot.


Het midden is een miniquiltje met geborduurde muziekinstrumenten en de woorden "all that jazz". De paarse achtergrond is gemeanderd zoals muziek "in mijn oren" komt. De rand is gevuld met die "stukjes". Het geheel is met glanstule bedekt. En uiteindelijk is de muziek - voor eventjes - op de voorgrond gezet. Pffffffffffffff. Wel leuk om dit uit te vissen en te bedenken, hoor. Nou Tonny, ik ben benieuwd waar je mee komt!!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk gevonden zeg! De muziek écht op de achtergrond. 'n heel goed idee! Hannie

http://maryscreaties.blogspot.com/ zei

wat zo'n thema toch bij een ieder oproept !! goed verwoord hoor !!

mia zei

Wat een herrie kan een mens toch in zijn hoofd hebben. En dan filteren met glansorganza, goed gevonden. ziet er leuk uit.
mia

a3devries zei

prachtig effect!
Ik ben dus niet de enige die wel zonder muziek kan....