Pagina's

maandag 19 oktober 2009

"Thrillertime. thema Logo

"Meteen nadat Mia haar keus voor het thema had bekendgemaakt, wist ik welk logo ik zou gebruiken. Alleen de tijd ontbrak. Maar hier dan toch mijn bijdrage. Ik koos voor het logo van de KRO detectives. Omdat ik het heerlijk vindt 'savonds in mijn gemakkelijke stoel te zitten quilten of handwerken, met een fijne thriller op de buis! De ondergrond is een zelfgeverfde lap. De "enge"afbeeldingen komen uit een heel oud boekje, gekregen van mijn vriendin Cobi. Een echte "boekenfreak" Altijd staat er wel iets in haar welgevulde kast waar ik inspiratie uithaal! De afbeeldingen heb ik geprint, en met gelmedium op witte katoen overgebracht. ( met dank aan Corinne) die me de techniek daarvan goed heeft uitgelegd! Daaroverheen heb ik verschillende soorten stempelwerk aangebracht.
Bij dit detail is te zien, dat het logo gemaakt is van organza. ook heb ik nog een steenmotief geprint, op organza en in stukken over het stempelwerk en de afbeeldingen gezet.

Hier is het stempelwerk, en de afbeelding ,wat duidelijker te zien. Verder is alles machinaal gequilt en enkele stukjes in rood , ( met een Kro detective op de buis) zijn met de hand gedaan. Alles bij elkaar ben ik er best tevreden over !