Pagina's

maandag 26 juli 2010

Huizenjacht


Hier mijn bijdrage aan de 'verhuizing'.Ik heb zelf niet veel met verhuizing,woon al 34 jaar in hetzelfde huis en hoop er nog voorlopig te blijven.Ik heb uiteindelijk gekozen voor het proces wat vooraf gaat aan verhuizen,het zoeken en bekijken van huizen en plattegronden.De plattegronden het ik met textielverf op de stof geverfd ,4 lagen donkere stof achter de top gestikt in ruitvorm.De huizenvormen zijn met een chenillemes doorgesneden zodat er donker contouren zijn ontstaan.Lidy

Thema verhuizen "nummer 35"

Na heel veel "denkwerk" voor dit thema, had ik uiteindelijk een idee ! Het was niet gemakkelijk dit keer. Ik had bij onze laatste verhuizing, wat collages gemaakt van inrichtingen die me erg aanspraken. En wat ten dele is gerealiseerd. Die heb ik nu op katoen en organza geprint. Onze "woonkleuren "zijn zwart-grijs met steenrode accenten. Daarvoor heb ik wat lappen geverfd, en er ook een soort collage van gemaakt. Met veel stempelwerk. De cijfers zijn de huisnummers waar we woonden tijdens ons 45 jarig huwelijk.. Over het geheel heb ik de plattegrond van ons laatste huis ( Een bungalow) gestikt. Daar wonen we nu nog met veel plezier.

Bij dit detail is wat duidelijker het gestempelde huisnr. te zien. Ons tegenwoordig huisnummer.

Nog een detail met de ingestikte plattegrond, en wat stukjes behang en stof, in onze favoriete kleuren! Alles bij elkaar min of meer een weergave van ons "Home"