Pagina's

woensdag 8 februari 2012

Gebruikt !!

Afgelopen weekend een geslaagde expositie van onze quiltgroep de uitdaging in Vijfhuizen, voor de standhouders zat het winterse weer behoorlijk tegen ,maar voor de bezoekers die er wel waren was er veel ruimte om alles rustig te bekijken.
Mijn laatste Thema   GEBRUIKT  heb ik nog niet laten zien ,gemaakt van plastic zakken ,theezakjes, en een sinaasappel netje . De plastic zakken heb ik geverfd met bruine verf en later gebobbeld met de heat gun.   Van de gebruikte materialen deze collage gemaakt .

Gebruikt voor de Uitdaging

Dit is het eindresultaat van mijn "Gebruikt". Omdat ik een heel "bewaarderig" typeje ben , kon ik uit voorraad putten. De ondergrond bestaat uit een stuk pakpapier , waarin ik een stempel kreeg opgestuurd. Het middenstuk maakte ik van een restje stof van een vorige quilt. Daarin verwerkte ik wat gebruikte ritsen. Rechts zijn er wat theezakjes, die ik , na gebruik, eerst uitspoelde. In de theezakjes zijn hortensia bloemetjes gestopt, die ik met Pretex verhardde. De letters links waren over van een vorig project. Detail met de ritsen

 

Detail met theezakjes

Gebruikte hersenen

.
Het laatste thema waar we aan werkten was "Gebruikt"
 Hier mijn werkstuk: "Gebruikte hersenen". Dit sluit aan bij mijn thema "Dementie" waar ik nog mee bezig ben