Pagina's

zondag 1 mei 2011

OUD ROESTHierbij mijn bijdrage aan deze roestige themaronde.Bij het horen van het thema dacht ik meteen aan een bezoek aan een oude haven tijdens onze vakantie.Er lagen daar veel oude roestige schepen met prachtige roestige deuren en luiken,al dan niet opgelapt met andere stukken ijzer en gescheurde posters.ook lag er een hoop oud roest waar ik enkele brokstukken van heb meegenomen,want je weet maar nooit of je er iets mee kunt,en zie hier!

Ik heb eerst twee geverfde lappen op de ondergrondlap genaaid en heb het geheel natgemaakt met azijn en met de roestbrokstukken een weekje laten liggen.Daarna heb ik voor de wat dikkere roestranden donker-okerkleurige en bruine puffverf gebruikt.Krantenpapier met medium versterkt en opgenaaid.Daarna het geheel intensief doorgequilt.Ik vond het een leuk thema.

LidyNieuw thema

Het is weer zover, er werd al gevraagd ivm drukte rond tentoonstellingen in binnen en buitenland of het thema al bekend is.
Daarom wil ik Jans Koster uitnodigen om een thema te bedenken voor 1 augustus 2011.

gr.mia

Verroest

Het quiltje dat ik voor het thema "roest"  maakte en dat nog moest worden 'na-geroest'; is inmiddels uit de roestbak gevist, uitgespoeld, gewassen en gedroogd en ziet er nu zo uit:Ik twijfel nog of ik hem zo zou laten of dat ik er nog iets aan toe ga voegen. Heb al verschillende dingen uitgeprobeerd, maar hét nog niet gevonden, dus voorlopig is dit het resultaat.