Pagina's

maandag 26 juni 2023

De Jacobsladder


Onlangs heb ik het boekje: De kleine Prins, gelezen. De kleine prins reist van planeet naar planeet. Ik vroeg me af........hoe doet hij dat??? Maakt hij soms gebruik van de Jacobsladder die soms in de lucht te zien is.

De planeten zijn oude kleedjes die in een verfbad gelegen hebben. De achtergrondlap is een gift van een vriendin. Het is niet heel goed zichtbaar maar de Jacobsladder is weergegeven met goud en zilverdraad.

4 opmerkingen:

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Een heel zwevende Jacobsladder als een trap naar de planeten. Mooie kleurencombinatie. Ik weet niet hoe zo n hobbelige planeet het doet maar in deze Ruimte past hij goed. Ooit een Jacobs staircase wandeling gemaakt in the Cheddar Gorge in midden Engeland . Vanuit een rondwandeling door een grot kon je ook de berg op met veel trappen als hoogtestijging. Was een heel mooie wandeling en herinnering.

Hannie de Beer zei

Mooi ontwerp, en kleurgebruik! Leuk om de jacobsladder te kiezen,
Ik maakte die al enkele keren, van papier! Een beetje ingewikkeld ….

petronille zei

Wat een leuk idee om de jakobsladder te maken! De kleuren van de kleedjes zijn mooi. Heb je verschillende verfbaden gebruikt, of komt het kleurverschil van de kleedjes door verschillende garens?

Teuny zei

Mooi Ine, door vakantie zie ik hem nu pas. Bekende kleedjes. Zo zie je ze komen altijd van pas. Mooie kleuren ook.