Pagina's

donderdag 12 augustus 2021

Mini bieb



Boeken zijn heel belangrijk voor mij, boeken moeten gelezen worden, daarom geef ik ze vaak weg of zet ze in een mini bieb. 
De rode ondergrond is van verpakkingsmateriaal van de bloemist, zo ook de zwarte achtergrond van de vilten letters: mini bieb. De gele stof is geverfd met procion verf. Met de hand heb ik naam van de schrijver en titels van zijn boeken geborduurd.




5 opmerkingen:

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Wat een heel speciale quilt voor het thema "2e hands" ja boeken gaan soms van hand tot hand en zijn voor ieder weer speciaal. Gekocht in de winkel of kringloper of boekenbeurs. Ze geven een fijn gevoel als je net dat boek vindt en in je eigen handen kunt houden. Mooi geheel de uitbeelding van je liefde voor boeken.

Teuny zei

Mooi werk Ine. Ik zou in eerste instantie bij de term tweede hands niet zo gauw aan boeken denken maar je hebt helemaal gelijk. Ik ga weer anders tegen het woord tweede hands aankijken.

Hannie de Beer zei

Een goed idee om aan tweedehands boeken te denken! Mooie verwerking…

Margarethe Janssen zei

Ine, mooi uitwerking van het thema Tweedehands. Ik zou ook niet direct aan boeken hebben gedacht. Naast de invulling zijn de materialen die je gebruikt heb ook tweedehands, leuk. De gebruikte kleuren en het borduurwerk zijn mooi. Margarethe.

Margeeth zei

Mooie quilt met die letters. Minibiebs hebben wij hier ook in de buurt, ik zet er regelmatig wat in en haal er soms (minder vaak) wat uit.